COS – Ultra Slick Shampoo – Keramiskt schampo

289kr

ULTRA SLICK SHAMPOO är ett keramiskt bilschampo som är utformat för att ge din bil en djup rengöring, samtidigt som det ger en EXTREMT galnsig yta.

Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Keramiskt Bilschampo: Skydd, Glans och Långvarig Renhet

Är du ute efter ett effektivt sätt att ge din bil en djup rengöring samtidigt som du skyddar dess yta och får en extremt glansig finish? Då är ULTRA SLICK SHAMPOO det keramiska bilschampot för dig. Med dess revolutionerande formel, innehållande keramiska partiklar, får du inte bara en spegelblank yta utan även ett långvarigt skydd mot repor, UV-strålar och andra skador.

Fördelarna med Keramiskt Bilschampo

ULTRA SLICK SHAMPOO erbjuder en rad fördelar för din bil. För det första ger det en djup och långvarig glans tack vare de keramiska partiklarna som reflekterar ljuset på ett sätt som skapar en spegelblank yta. Dessutom är den vattenavvisande ytan extremt hydrofobisk, vilket betyder att smuts och vatten rinner av utan att lämna spår.

Hur Fungerar det?

Det keramiska bilschampot består av rengöringsmedel och keramiska partiklar (SiO2) som skapar en skyddande barriär på bilens yta. Denna barriär förhindrar att smuts och föroreningar fastnar på lacken och skyddar därmed mot repor och andra skador. Dessutom avvisar det effektivt smuts och föroreningar, vilket gör att din bil ser renare och fräschare ut längre.

Hur Använder du det?

ULTRA SLICK SHAMPOO används under schamponeringsfasen av tvättprocessen. Innan du applicerar schampot rekommenderar vi att du förtvättar din bil med en kraftfull förtvätt för att avlägsna synlig smuts och minimera risken för tvättrepor.

Upptäck Det Keramiska Bilschampot Idag

Ge din bil den kärlek och skydd den förtjänar med ULTRA SLICK SHAMPOO. Upptäck idag varför detta keramiska bilschampo är det självklara valet för bilägare som vill ha en renare, mer glänsande och skyddad bil. Beställ nu och ge din bil den ultimata behandlingen den förtjänar!

Hur använder man produkten?

  • Förtvätta bilen.
  • Häll ner en skvätt i ljummet vatten.
  • Spola ner med högtrycksvattnet i hinken för att aktivera schampot.
  • Schamponera fordonet med raka linjer för att minimera tvättrepor.
  • Spola av och torka hela bilen.
  • Njut av extrem vattenavrinning och oslagbar glans!
  • För att ta det till en helt ny nivå använd EVO QD som torkstöd!

Dosering

1:250

Går även utmärkt att använda i skumlans!

Ytterligare information

Dimensioner19 × 8 × 8 cm

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”COS – Ultra Slick Shampoo – Keramiskt schampo”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *