CCP -Silica Keramiskt Foam Schampo

349kr

CCP SILICA FOAM SCHAMPO är ett skummande PH-neutralt schampot som innehåller Sio2. Ett riktigt skummande keramiskt schampo med bra rengöring och extremt hög glans och avrinning och bra skydd.

Kategorier: ,

Beskrivning

Så ni som väntat länge på ett riktigt skummande keramiskt schampo med bra rengöring och extremt hög glans och avrinning, NU är det här !!!!

Användningsområde: CCP SILICA FOAM SCHAMPO är ett skummande PH-neutralt schampot som innehåller SiO2. Väldigt lätt att använda och ger ett otroligt resultat bara av en snabb tvätt. Vid varje tvätt byggs ett tunt skyddslager som lämnar en extremt hög glans och hydrofobiskt samt ett smutsavstötande lager som håller i många veckor, vilket gör att du inte behöver tvätta bilen lika ofta. Schampot är smidigt och behagligt att jobba med. Det är helt säkert på alla ytor på fordonet och är dessutom skonsam för användaren.

Bruksanvisning: Stå INTE i solljus. Applicera inte på varm yta. Medlet skall helst inte få torka in på ytan, ifall det händer tvätta om med nytt schampo och svamp eller wash mitt. Spola av med högtryckstvätt eller om man spolar med vanlig slang spola rikligt med vatten så alla schamporester försvinner.

Dosering: Om blandas i foam gun ca 0,5-1dl medel resten vatten, i vanlig hink på 10l ca 4-10 kapsyler resten vatten.

Förpackning: 

  • 1L

Ytterligare information

Dimensioner18 × 10 × 10 cm

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”CCP -Silica Keramiskt Foam Schampo”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *