COS – Candy Super Bead – Våtvax 500ML

189kr

Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

ETT AV DE ENKLASTE SÄTTEN ATT SKYDDA ALLA UTVÄNDIGA YTOR PÅ SEKUNDER!

Vad är det?

Candy Super Bead är ett hög koncentrerat Si02 våtvax som ger skydd till alla yttre ytor, lack, glas, hjul etc. Går utmärkt att spä ut för att få mer våtvax för pengarna, med en hållbarhet på 1 månad. I ett kick får den din bil att se ut som ny året runt med lätthet. Man riktigt ser när medlet träffar vattnet och vattnets ytskikt bara spricker upp på hundradels sekunder. Lämnar en riktigt hal yta som stöter bort vatten och vägdamm, dessutom luktar den riktigt gott och gör bilen extremt lätt att torka av.

Vad är den gjord av?

Candy Super Bead är packad med positivt laddade polymerer som omedelbart fastnar av ditt fordons lack. När de väl kommer i kontakt tar det bara några sekunder för dessa polymerer att bilda en barriär med ytan. Detta gör att när resterna sköljs bort lämnar den efter sig en extremt hydrofobisk yta som avstöter smuts och vatten som ingenting.

Vad är fördelarna?

Candy Super Bead ger dig möjligheten att lägga ner ett hållbart skydd på cirka 1-2 månader på ett ögonblick. Den är särskilt användbar vid skydd av stora fordon som skåpbilar och husbilar, på grund av dess förmåga att appliceras via en skumlans eller pumpspruta. En annan användning är som underhållsskydd eller torkstöd, vilket gör att du enkelt kan hålla ditt fordon på topp året runt.

Hur passar det in i tvättprocessen?

Candy Super Bead ska användas direkt i slutet av tvätten, i form av ett torkstöd eller sista hydrofobisktskydd. Efter applicering bör du alltid torka av ditt fordon. EVO serien kan användas efter torkning för att ge en ännu vassare finish och extremt bra skydd.

Hur använder man produkten?

  • Tvätta bilen i alla föregående steg.
  • Bara spraya ut ett tunt lager
  • KOLLA den sprickbildningen!
  • Spola av bilen direkt
  • Stå och undra vart allt vatten tog vägen
  • Njut av en tiktigt djup glans ocg galen vattenavrinning!

Dosering

Upp till 1:10

Ytterligare information

Dimensioner18 × 8 × 8 cm

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”COS – Candy Super Bead – Våtvax 500ML”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *