COS – Fallout remover – Flygrostlösare 500ML

199kr

Fallout Remover är en professionell fallout remover och fälgrengörare. Dess primära funktion är att lösa upp inbäddade järnpartiklar på lacken och fälgarna och låta dem sköljas bort på ett säkert sätt.

Beskrivning

RIVER GENOM DEN VÄRSTA SMUTSEN TÄNKBAR SOM INGENTING! SAMT PH NEUTRAL OCH SÄKER FÖR ALLA YTOR!

Vad är det?

Fallout Remover är en professionell fallout remover och fälgrengörare. Dess primära funktion är att lösa upp inbäddade järnpartiklar på lacken och fälgarna och låta dem sköljas bort på ett säkert sätt. Dessutom är Fallout Remover också en extremt kapabel fälgengörare som kan ta bort allt bromsdamm från en enda applicering. Vid test var den extremt effektiv samtidigt som den var otroligt säker. En extremt bra prudukt som snabbt och effektivt löser upp alla järnpartiklar, våran absoluta favorit och to go to!

Vad är den gjord av?

Fallout Remover använder en kemisk reaktion för att rengöra, i sin inledande fas reagerar den milda natriumtioglykolatsyran. För att producera kraftig oxidation av järnpartiklar och kommer att göra dem till en mörkröd/lila färg. Samtidigt arbetar ammoniumjoner som ingår i den kemiska reaktionen för att bryta ner ingrodd smuts och annan förorening för att göra detta till ett riktigt effektiv fälgmedel också.

Vad är fördelarna?

Så länge vi kan minnas var Fallout Remover och syrabaserade rengöringsmedel alltid två separata produkter. Fast nu med rigtigt smart kemi kan du ha en 2-i-1 produkt som verkligen överträffar båda och är otroligt säker på din bil.

Hur passar det in i tvättprocessen?

Fallout remover bör användas före eller efter tvättprocessen, beroende på önskat resultat. Vi rekommenderar att du använder den som hjulrengöring före förtvätt, och för att ta bort järnpartiklar på karossen efter att fordonet har tvättats, så att produkten kan nå den inbäddade föroreningen mer effektivt.

Hur används produkten?

  • Spraya på lack eller fälgar.
  • Vänta tills den blöder.
  • Spola av.
  • Upprepa om det finns något kvar.
  • Badabom det är borta!

Dosering

Används outspädd!

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”COS – Fallout remover – Flygrostlösare 500ML”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *