Skip to main content

Bilschampo

Bilschampo är en speciellt schampo / rengöringsmedel som används för att primärt tvätta bilar. Bilschampo skiljer sig från vanliga tvättmedel genom vara specifikt utformat för bilar att vara mer skonsamt för fordonets lack och samtidigt vara tillräckligt kraftfullt att avlägsna smuts, fett och andra föroreningar. Så alla dessa videos när man ser folk tvätta bilen med Yes Diskmedel och får hyfsade resultat är inget vi skulle föreslå eftersom diskmedel är utformat för rengöra matfett och disk och inte för din bil.   Det finns många olika typer av Bilschampon som har lite olika egenskaper och fördelar för ditt fordon vilket vi kommer gå igenom i denna artikel om Bilschampo

Vad är då dom största skillnaden på vanligt diskmedel och andra rengöringsmedel jämfört ett bra Bilschampo

GLANS
Bilschampon är speciellt framtaget för att ge din bil en glansig lack. Det rengör effektivt och lämnar en skyddande beläggning av olika slag beroende på vad för typ av bilschampo det är som tex Wax/Graphane/Keramiskt, som hjälper till att skydda lacken mot yttre påverkan och ger en långvarig glans.

DJUPRENGÖRANDE
Om din bil är utsatt för en stor mängd smuts, olja eller fett så hjälper inte Yes Diskmedel så mycket om man jämnför med ett djuprengörande bilschampo. Bilchampot har en formula som tränger djupt in i smutsen och avlägsnar effektivt alla föroreningar, vilket ger din bil en ren och fräsch yta på ett säkert sätt.

 

Leave a Reply